Demo
 09.11.2018: Bjørn Christiansen Landinspektører opdeler Chr. R. huset i ejerlejligheder

 

Chr. R. huset er lige ved at være der

Chr. R. huset er kendt blandt Randrusianere som både Christian Rasmussens Møbelhus og Randers Arkitekten, mens nogle af de ældre borgere i byen måske kender området som det gamle Polititorv.

Bygningen har hen over det sidste års tid gennemgået en forvandling, og nu går der ikke længe før bygningen står klar!

Én etage mere!

Der skulle bygges en helt ny etage oven på den allerede eksisterende bygning.

Vi målte derfor de bærende søjler i bygningen sidste år, for at finde ud af om de kunne klare den ekstra vægt.

Opdeling i ejerlejligheder

Nu da bygningen næsten står færdig, kan vi opdele bygningen i ejerlejligheder. Vi har derfor været ved at måle dimensioner på samtlige lejligheder i bygningen både indvendigt og udvendigt.

 26.10.2018: Bjørn Christiansen Landinspektører udstykker Vorup skole og afsætter vindmøller til parkourbane

 

Bjørn CHristiansen Landinspektører udstykker Vorup Skole

Vorup Skole er for tiden under store forandringer. Man er ved at omdanne den gamle skolebygning til lejligheder og kvarteret bag skolen skal fremover bestå af rækkehuse.

Vi står for al det matrikulære arbejde i forbindelse med denne udvikling, og vi er godt i gang med at udstykke alle de små parceller der i øjeblikket er under opførelse.

Vindmøllevinger til parkourbane på Tronholmen

Randers Kommune er ved at opføre en parkourbane på Troholmen. Holder man godt øje når man kører over Randersbro, kan man se at tre vindmøllevinger er blevet placeret midt på pladsen.
Vi har været så heldige at vi lov til at stå for afsætningen.

 

 
 
18.10.2018: Bjørn Christiansen Landinspektører opdeler Kongens Ege i ejerlejligheder

 

Bjørn Christiansen Landinspektører har i en årerække udført landinspektørarbejde i forbindelse med ombygningen og udvidelsen af Kongens Ege i Randers.

Siden 2014 har Bjørn Christiansen Landinspektører arbejdet på ombygningen af Kongens Ege, og vi er ved at sætte de sidste fingre på værket i forbindelse med opdeling af bygningen til ejerlejligheder.

51 nye eksklusive ejerlejligheder

Ejendommen skal opdeles i 51 nye ejerlejligheder, den ene mere eksklusiv end den anden, og vi er stolte over at være med til et projekt af så stor betydning for Randers.

 

 

 26.10.2018: Bjørn Christiansen Landinspektører afsætter til Randers Arena

 

Bjørn Christiansen Landinspektører har været med ved udvidelsen af Randers Arena helt fra starten

Sidste år, før udvidelsen af Randers Arena for alvor blev igangsat, var vi ude og lave en situationsplan af den eksisterende hal. Denne situationsplan skulle bruges af Max Bögl, som står for udvidelsen, til at finde ud af hvordan den nye hal skulle tilbygges den eksisterende.

Siden da har vi udført en række forskellige opgaver på projektet.

Afsætning af 400 punkter

Udvidelsen af Arenaen er godt i gang nu. Vi har i den seneste tid været ude på byggepladsen og har sat 400 punkter af på stål-skelettet. Disse punkter skal bruges til støbningen af fundamentet til den kommende tribune.