Demo
19.05.2017: Bjørn Christiansen Landinspektører etablerer sig på Aarhus Ø

Bjørn Christiansen Landinspektører placerer sig strategisk i Pakhusene på Aarhus Ø. Pakhusene huser i forvejen flere virksomheder i bygge- og ejendomsbranchen, og det passer Bjørn Christiansen Landinspektører rigtig godt.

Bjørn Christiansen Landinspektører er blevet del af Pakhusene og naboer til Domis Ejendomme, MOE Ingeniører, AART architects, Interlex Advokater m.fl. Pakhusene er et levende kraftcenter, som lægger vægt på fællesskab og overskud og Bjørn Christiansen Landinspektører får et godt afsæt for den vækst, som forventes i Aarhus.

Anders Præst Andersen ansat som leder af Aarhus kontoret

Anders Præst Andersen er ansat som ny leder af Aarhus kontoret. Anders har 10 års erfaring som landinspektør og kommer til at arbejde tæt sammen Hanne Johansen, som i de seneste 3 år har været fast tilknyttet Aarhus-kontoret. Bjørn Christiansen Landinspektører satser kraftigt på vækst i Aarhus og med en støt stigende opgavemængde, ser det godt ud.

Fordobling af medarbejderstaben

”Det er vores mål at øge medarbejderstaben løbende hen over de kommende år” siger Henrik Birch-Præst, som er landinspektør og den ene af de to ejere i Bjørn Christiansen Landinspektører. ”Vi har mange faste kunder efterhånden og arbejder hårdt på at udbygge dette igennem kompetent rådgivning, høj service og hurtig levering.”

 

21.02.2018: Landbjørn er med ved udvidelsen af Arena Randers

Arena Randers står til udvidelse med en ny multihal, og byggeriet startes op i foråret 2018. Allerede i sommeren 2016 lavede vi den første store plan forud for udvidelsen, og henover efteråret 2017 har vi fra Bjørn Christiansen Landinspektører suppleret med detaljerede 3D-opmålinger og beskrivelser af den eksisterende bygnings facader, tagkonstruktion, bærende søjler og bjælker og meget andet.

Projektet består af en helt ny hal på ca. 7.000 m2 samt ombygning af de 3 eksisterende haller og en tilpasning af ankomst- og parkeringsområdet. Entreprenør på udvidelsen er Max Bögl International med Link Arkitektur og Orbicon som arkitekt og ingeniør. Vi er allerede påbegyndt afsætningen til forberedelser på stedet med ledninger, udearealer mv. Og vi ser frem til at komme i gang med afsætningen af selve hallen - til Randers' nye MULTIARENA!

04.04.2017: Bjørn Christiansen Landinspektører søger Kort- og Landmålingstekniker, der gerne vil fordybe sig fagligt, styre egen hverdag og have egne kunder.

 

Du får direkte reference til en af virksomhedens ejere og bliver taget med på råd, når vigtige beslutninger skal tages. Du indgår i teamet af kolleger, som hver dag er involveret i mange større byggeprojekter og løbende ændrer det danske landskab.

Dine opgaver bliver bl.a. teknisk måling, afsætning, situationsplaner, servitutundersøgelser og kloakmåling. Du og dine kolleger planlægger løbende ugen ud fra "best man for the job" på den enkelte opgave og får en spændende arbejdsdag til at forløbe professionelt. Du vil løbende modtage, oprette, løse, afslutte og fakturere egne opgaver, når du har været igennem vores introduktionsforløb.

Du er sikkert Kort- & Landmålingstekniker eller lignende, har minimum 3 års erfaring og løbende videreuddannet dig. Du arbejder sikkert hos en kollega, kommune, entreprenør eller rådgiver og kan mærke, at det nu er tid til at komme videre for at udvikle dig til et højere niveau.

Som person er du faglig ambitiøs og kan navigere i et team. Du er struktureret, analytisk og har indre ro. Du kæler for detaljen i dit arbejde og skynder dig langsomt. Du har overblik over sagens forskellige faser, er kvik, hurtigt opfattende, har godt humør og er serviceminded. Du udstråler respekt, har en betydelig mængde energi, er proaktiv og signalerer faglig tryghed. Du er en god lytter og har forretningsforståelse.

Du tilbydes en spændende mulighed i en organisationskultur, hvor der er plads til egen planlægning, en meget afvekslende hverdag, stort selvstændigt ansvar, udvikling af tætte relationer til egne kunder, personlig og faglig udvikling samt faglig specialisering.

Bjørn Christiansen Landinspektører har eksisteret siden 1901. Virksomhedens kunder ligger primært i området Randers-Aarhus-Djursland-Viborg. Teknologisk har vi det nyeste udstyr inden for GPS og totalstationer, droner, CAD-programmer mv. Vores virksomhed er kendetegnet ved højt til loftet, minimal top-down-styring, ungt team, godt socialt fællesskab samt en hyggelig og familiær stemning.

Vil du være en del af et vinderhold, og kan du bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling, så send din ansøgning fra hjemmesiden www.howtowin.dk/jobportal eller til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Du er meget velkommen til at ringe til Kim Holst, HowToWin på 23 40 91 03 eller landinspektør Henrik Birch-Præst på 23 32 22 21, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

01.05.2017: Vi søger en teknisk designer/assistent, advokatsekretær eller lignende

Vi har meget at se til og søger derfor en dygtig medarbejder til vores kontor i Randers. For at komme i betragtning skal du:

- være velformuleret i skrift og tale

- kunne arbejde selvstændigt og træffe beslutninger

- have lyst til at arbejde med ejendomme, ejendomsjura, rettigheder for ejendomme, matrikelkort og tekniske kort, servitutter, tinglysning, ejerlejligheder mv.

- have lyst til at arbejde med programmer som GeoCAD, AutoCAD, MIA og den digitale tinglysning

- kunne håndtere kundekontakt og rådgivning i telefon

Din baggrund er ikke afgørende, og vi forlanger ikke, at du ved ansættelsen er ekspert i de arbejdsopgaver, du vil blive stillet over for. Hvis din indstilling til livet og opgaverne harmonerer med vores, lærer vi dig gerne op.

I dag arbejder du måske hos en kollega, et rådgivende ingeniørfirma, en kommune, eller måske som advokatsekretær, ejendomsmæglerassistent eller noget helt andet.

Hos Bjørn Christiansen Landinspektører er vi i konstant udvikling. Vi er en moderne landinspektørvirksomhed med en uformel omgangstone, masser af humor, god arbejdslyst, plads til egen planlægning, fokus på et godt arbejdsmiljø og en god evne til at passe på hinanden.

Bjørn Christiansen Landinspektører har eksisteret siden 1901 og hører til i Randers, Aarhus, Syddjurs, Norddjurs og Viborg. Vi arbejder med det nyeste og mest moderne opmålingsudstyr, herunder bl.a. GPS og droner.

Skynd dig at maile din ansøgning til landinspektør Henrik Birch-Præst på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Du er også velkommen til at ringe og høre nærmere på tlf. 23 32 22 21.