Demo
Fra venstre Adm. direktør for Djurs Sommerland, Henrik B. Nielsen Anlægschef i Djurs Sommerland, Palle Andersen Indehaver Bjørn Christiansen Landinspektører, Henrik Birch-Præst

Bjørn Christiansen Landinspektører leverer massivt til
Djurs Sommerlands nye millioninvestering

Bjørn Christiansen Landinspektør leverer landinspektørarbejdet til den nye forlystelse i Djurs Sommerland, DrageKongen, som åbner i 2017. Det omfattende arbejde løber over et halvt år og indeholder blandt andet opmåling af 190 stålsøjler og 1500 bolte, der skal afsættes med en nøjagtighed på 2-4 mm.

Samarbejdet med Djurs Sommerland går 25 år tilbage. Bjørn Christiansen Landinspektører har udført en lang række opgaver for Djurs Sommerland og bl.a. opmålt de sidste 6 forlystelser, som parken er udvidet med. De har også stået for en række matrikulære forandringer i forbindelse med udvidelser og ændringer i parken.

Markant nyhed i Djurs Sommerland

DrageKongen er Djurs Sommerlands hidtil største enkeltinvestering og til dato den største investering i en dansk forlystelsespark. Investeringen er på 90 mio. kr. og skal stadfæste Djurs Sommerland som nordens største sommerland. DrageKongen får en topfart på 85 km i timen, er 825 m lang og 30 m høj og en forlystelse, man ikke kan opleve andre steder. Bjørn Christiansen Landinspektører afsætter for C. J. Anlæg alle betonfundamenter, som bærer konstruktionen. Dertil kommer afsætning af samtlige øvrige bygninger og områder, der skal være en del af forlystelsen. Rutchebanen indeholder 190 stålsøjler, som hver skal fastgøres med 6-10 bolte, og både stålsøjler og de i alt ca. 1500 bolte skal afsættes med en nøjagtighed på 2-4 mm.

Henrik Birch-Præst, indehaver og landinspektør i Bjørn Christiansen Landinspektører udtaler: ”Det er et stort og spændende projekt, som vi arbejder med over et halvt år. Vi udfører en omfattende afsætning og kontrolmåling, der anvendes som dokumentation over for producenten, og som sikrer at nøjagtigheden overholdes, så rutchebanen kan monteres.”

Kvalitetsarbejde og høj præcision

Adm. direktør for Djurs Sommerland, Henrik B. Nielsen siger om samarbejdet med Bjørn Christiansen Landinspektører: ”Vi har samarbejdet med Bjørn Christiansen Landinspektører i mange år, så de ved nøjagtigt hvad vi kræver, og de kender parken godt. Det er et stort plus. De har høj kvalitet i deres arbejde og en præcision, som matcher de høje krav, vi er underlagt fra vores leverandører.”

Palle Andersen, som er anlægschef i Djurs Sommerland tilføjer: ”Jeg har et fantastisk godt samarbejde med Bjørn Christiansen Landinspektører. De har udført alt til vores fulde tilfredshed i de mange år, de har arbejdet for os, og så reagerer de lynhurtigt, hvis vi har brug for hjælp. Det sætter jeg stor pris på.”

CJ Anlæg a/s i godt samarbejde

Søren Jensen Rådgivende Ingeniører er bygherrerådgiver og CJ Anlæg varetager betonentreprisen. Leverancen omfatter hele 200 beton-understøtningspunkter, en tunnel og diverse tilstødende arealer, som i alt kræver 2.500 m3 beton. CJ Anlæg har også tidligere løst opgaver for Djursland Sommerland og arbejdet sammen med Bjørn Christiansen Landinspektører. Kenneth Sletting, formand ved CJ Anlæg udtaler: ”Vores samarbejde er rigtig godt. Vi kender begge vigtigheden af at overholde aftaler, så planen kan følges. Det er altid i orden.”

 

Landmålstekniker Jakob Bøye udfører kontrolmåling af bolte til montage af stålsøjler til rutchebanen