Demo

Fremtidens Plejehjem i Randers sætter nye standarder sammen med Bjørn Christiansen Landinspektører 

”En levende by med gårdhaver.” Sådan bliver det nye plejehjemsbyggeri beskrevet, og det er langt fra Nyvangsskolen, som siden 1930’erne har ligget på grunden, og nu er revet ned. Bjørn Christiansen Landinspektører har arbejdet på byggeriet, Fremtidens Plejehjem igennem de seneste 8 måneder. Byggeriet til over 100 mio. kr. og 5 store separate bygninger skal stå klar til december 2017. Plejehjemmet skal udover plejehjem indeholde daginstitution og skal bl.a. erstatte plejecentrene Gudenåcentret og Dragonparken.

Ambitiøst og visionært byggeri

Plejecentret bliver opbygget, så det har fire forskellige boenheder med hvert sit åbne gårdmiljø. Dette ud fra ønsket om at skabe genkendelighed og særlig tilknytning for beboerne. Projektet fremstår samlet som et både visionært bud på fremtidens plejecenter og som spændende nytænkning, der tilfredsstiller både ældre, børn og personale.

Godt samarbejde og præcist arbejde

C. C. Contractor er totalentreprenør og Anders Karstoft, som er byggeleder på byggeriet udtaler: ”Vi fik Bjørn Christiansen Landinspektører anbefalet af jordentreprenør, Brdr. Andersen, og det er vi godt tilfredse med. Deres arbejde er i orden, og de kommer altid til tiden. Der er ikke noget at sætte en finger på.”

Bjørn Christiansen Landinspektører leverer præcision

Bjørn Christiansen Landinspektører har gennemgået tegningerne og sat af til fundament til 5 bygninger på det 7.500 m2 store byggeri. De har målt op og afmærket til alle elementer, bærende søjler og drager. Alt med en nøjagtighed på få millimeter og med stor udfordring omkring bærende de søjler, som er opmærket inde i bygningerne. Gulvhøjden er blevet afsat i hele byggeriet og sikrer et plant og ens gulv alle steder.

115 års erfaring

Bjørn Christiansen Landinspektører har eksisteret i 115 år og arbejder for en lang række offentlige og private virksomheder i Randers, Aarhus og på Djursland. Virksomheden sidder på store dele af markedet i Randers, men ekspanderer i Midtjylland på grund af en bevidst satsning på kvalitetsarbejde og kompetente medarbejdere.