Demo

Bjørn Christiansen Landinspektører udfører opgave for JYSK

Bjørn Christiansen Landinspektører udfører landinspektørarbejde i forbindelse med 3.700 m2 udvidelse af JYSK’s hovedkontor i Brabrand ved Aarhus.

Siden oktober 2017 har Bjørn Christiansen Landinspektører arbejdet på udvidelsen af JYSK’s hovedkontor i Brabrand. Den store tilbygning skal stå klar ultimo 2017 og Bjørn Christiansen Landinspektører har udført landinspektørarbejdet med vanlig præcision og nøjagtighed. Arbejdet er hele grundlaget for byggeriet, og der er først blevet målt op og sat af til kælderfundament, dernæst stue-, første- og anden sal og på hver etage også til elementmontage.

”Vi er stolte over at være med som landinspekør på projektet, som jo er afgørende for JYSK’s fortsatte udvikling” udtaler Henrik Birch-Præst, som er landinspektør og medejer af Bjørn Christiansen Landinspektører.

100 nye arbejdspladser

JYSK forventer fortsat vækst i de kommende år, og derfor er der behov for udvidelse af kontorfaciliteterne. Udvidelsen rummer mere end 100 nye arbejdspladser samt konference- og møderum. Tilbygningen udføres på samme måde som seneste tilbygning udført i 2009.

115 års erfaring

Bjørn Christiansen Landinspektører har eksisteret i 115 år og arbejder for en lang række offentlige og private virksomheder i Randers, Aarhus og på Djursland. Virksomheden sidder på store dele af markedet i Randers, men ekspanderer i Midtjylland på grund af en bevidst satsning på kvalitetsarbejde og kompetente medarbejdere.