Demo
bla bla
 16.05.2019: Bjørn Christiansen Landinspektører takker for en god messe!

 

Bjørn Christiansen Landinspektører fandt to heldige vindere af vores konkurrence

Vi havde en geografisk konkurrence med på Gl. Estrup messen, og to heldige vindere kom hjem med prisen. Oliver vandt lørdagens konkurrence og John vandt søndagens konkurrence. Vi takker alle der kom og deltog i vores stand, og tak for en god messe.

 

  

bla bla
 16.05.2019: Bjørn Christiansen Landinspektører har en stand til Gl. Estrup messen

 

Bjørn Christiansen Landinspektører har traditionen tro, en stand til Gl. Estrup Landbrugsmessen

Vi har de sidste mange år været repræsenteret ved Landbrugsmessen Gl. Estrup, og igen i år er vi repræsenteret når landbrugsmessen afholdes igen lørdag og søndag d. 25-26 maj.
I vores stand kan i støde på Landinspektørerne Lars, Henrik og Jakob samt vores tinglysningsekspert Connie. De vil stå klar til at fortælle jer om hvad det er en Landinspektør laver, og hvad han ville kunne hjælpe jer med.

  

Vind en Drone!

Vi har lavet en lille geografisk konkurrence til de besøgende i vores stand. Der bliver trukket en vinder hver dag i løbet af messen og de to heldige slipper afsted med en drone udstyret med et kamera.

 

Kom og få en snak

Har du gået og tænkt over om dit skel står rigtigt, eller har du snakket med naboen om at købe noget jord, så kom og få en snak med os. Vi vil med glæde fortælle jer om jeres muligheder.

 09.11.2018: Bjørn Christiansen Landinspektører opdeler Chr. R. huset i ejerlejligheder

 

Chr. R. huset er lige ved at være der

Chr. R. huset er kendt blandt Randrusianere som både Christian Rasmussens Møbelhus og Randers Arkitekten, mens nogle af de ældre borgere i byen måske kender området som det gamle Polititorv.

Bygningen har hen over det sidste års tid gennemgået en forvandling, og nu går der ikke længe før bygningen står klar!

Én etage mere!

Der skulle bygges en helt ny etage oven på den allerede eksisterende bygning.

Vi målte derfor de bærende søjler i bygningen sidste år, for at finde ud af om de kunne klare den ekstra vægt.

Opdeling i ejerlejligheder

Nu da bygningen næsten står færdig, kan vi opdele bygningen i ejerlejligheder. Vi har derfor været ved at måle dimensioner på samtlige lejligheder i bygningen både indvendigt og udvendigt.

 22.02.2019: Amtsavis-artikel om Grundlæggeren af Bjørn Christiansen Lanindspektører

 

Grundlæggeren af Bjørn Christiansen Landinspektører, hedder ironisk nok ikke Bjørn eller Christiansen.

 

Randers Amtsavis har for nyligt udgivet en artikel om vores grundlægger; Christian Frederik Vilhem Carl Møller. Artiklen er skrevet af vores helt egen seniorteknikker Helle Laursen, der arbejder som frivillig hos Randers stadsarkiv.

Hvis du interesserer dig for udviklingen af Randers, så kan du klikke på linket og læse en spændende historie om en mand og hans betydning for Randers i begyndelsen af 1900-tallet.

 https://amtsavisen.dk/randers/Christian-Frederik-Vilhem-Carl-Moeller-del-1/artikel/426576