Demo
04.04.2017: Bjørn Christiansen Landinspektører søger Kort- og Landmålingstekniker, der gerne vil fordybe sig fagligt, styre egen hverdag og have egne kunder.

 

Du får direkte reference til en af virksomhedens ejere og bliver taget med på råd, når vigtige beslutninger skal tages. Du indgår i teamet af kolleger, som hver dag er involveret i mange større byggeprojekter og løbende ændrer det danske landskab.

Dine opgaver bliver bl.a. teknisk måling, afsætning, situationsplaner, servitutundersøgelser og kloakmåling. Du og dine kolleger planlægger løbende ugen ud fra "best man for the job" på den enkelte opgave og får en spændende arbejdsdag til at forløbe professionelt. Du vil løbende modtage, oprette, løse, afslutte og fakturere egne opgaver, når du har været igennem vores introduktionsforløb.

Du er sikkert Kort- & Landmålingstekniker eller lignende, har minimum 3 års erfaring og løbende videreuddannet dig. Du arbejder sikkert hos en kollega, kommune, entreprenør eller rådgiver og kan mærke, at det nu er tid til at komme videre for at udvikle dig til et højere niveau.

Som person er du faglig ambitiøs og kan navigere i et team. Du er struktureret, analytisk og har indre ro. Du kæler for detaljen i dit arbejde og skynder dig langsomt. Du har overblik over sagens forskellige faser, er kvik, hurtigt opfattende, har godt humør og er serviceminded. Du udstråler respekt, har en betydelig mængde energi, er proaktiv og signalerer faglig tryghed. Du er en god lytter og har forretningsforståelse.

Du tilbydes en spændende mulighed i en organisationskultur, hvor der er plads til egen planlægning, en meget afvekslende hverdag, stort selvstændigt ansvar, udvikling af tætte relationer til egne kunder, personlig og faglig udvikling samt faglig specialisering.

Bjørn Christiansen Landinspektører har eksisteret siden 1901. Virksomhedens kunder ligger primært i området Randers-Aarhus-Djursland-Viborg. Teknologisk har vi det nyeste udstyr inden for GPS og totalstationer, droner, CAD-programmer mv. Vores virksomhed er kendetegnet ved højt til loftet, minimal top-down-styring, ungt team, godt socialt fællesskab samt en hyggelig og familiær stemning.

Vil du være en del af et vinderhold, og kan du bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling, så send din ansøgning fra hjemmesiden www.howtowin.dk/jobportal eller til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Du er meget velkommen til at ringe til Kim Holst, HowToWin på 23 40 91 03 eller landinspektør Henrik Birch-Præst på 23 32 22 21, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.