Demo
01.05.2017: Vi søger en teknisk designer/assistent, advokatsekretær eller lignende

Vi har meget at se til og søger derfor en dygtig medarbejder til vores kontor i Randers. For at komme i betragtning skal du:

- være velformuleret i skrift og tale

- kunne arbejde selvstændigt og træffe beslutninger

- have lyst til at arbejde med ejendomme, ejendomsjura, rettigheder for ejendomme, matrikelkort og tekniske kort, servitutter, tinglysning, ejerlejligheder mv.

- have lyst til at arbejde med programmer som GeoCAD, AutoCAD, MIA og den digitale tinglysning

- kunne håndtere kundekontakt og rådgivning i telefon

Din baggrund er ikke afgørende, og vi forlanger ikke, at du ved ansættelsen er ekspert i de arbejdsopgaver, du vil blive stillet over for. Hvis din indstilling til livet og opgaverne harmonerer med vores, lærer vi dig gerne op.

I dag arbejder du måske hos en kollega, et rådgivende ingeniørfirma, en kommune, eller måske som advokatsekretær, ejendomsmæglerassistent eller noget helt andet.

Hos Bjørn Christiansen Landinspektører er vi i konstant udvikling. Vi er en moderne landinspektørvirksomhed med en uformel omgangstone, masser af humor, god arbejdslyst, plads til egen planlægning, fokus på et godt arbejdsmiljø og en god evne til at passe på hinanden.

Bjørn Christiansen Landinspektører har eksisteret siden 1901 og hører til i Randers, Aarhus, Syddjurs, Norddjurs og Viborg. Vi arbejder med det nyeste og mest moderne opmålingsudstyr, herunder bl.a. GPS og droner.

Skynd dig at maile din ansøgning til landinspektør Henrik Birch-Præst på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Du er også velkommen til at ringe og høre nærmere på tlf. 23 32 22 21.