Demo
01.10.2018: Bjørn Christiansen Landinspektører søger afdelingsleder til Aarhus

Vi har travlt og mangler dig til at styre vores Århus aktiviteter. Vi har kontor i Pakhusene på Aarhus Ø – en spændende bygning med arkitekter, ingeniører, advokater m.fl. som bliver en del af dit faglige miljø.

Dine opgaver bliver at lede Aarhus afdelingen, servicere eksisterende kunder og opdyrke nye. Du planlægger og gennemfører selv de forskellige opgaver, du indgår i tæt rådgivning med vores store kunder i området og deltager i relationsopbyggende aktiviteter. Du skærer sagerne til for dine kolleger, før de tager i marken, udfører daglig ledelse for dem og indgår i vores ledergruppe.

Du er landinspektør – gerne med beskikkelse og erfaring med ledelse. Du arbejder typisk i en anden landinspektørvirksomhed eller i den offentlige sektor. Du er forankret i Aarhus-området og vil være med til at sætte dit præg på byen.

Du tilbydes en mulighed i en stærk organisationskultur, hvor der er plads til egen planlægning, en meget afvekslende hverdag, stort selvstændigt ansvar, udvikling af tætte relationer til egne kunder samt ledelsesmæssig og faglig udvikling.

Bjørn Christiansen er et landinspektørfirma med rødder i Randers, men opererer i hele Østjylland og på Djursland – se mere på www.landbjorn.dk. Virksomheden er kendetegnet ved højt til loftet, minimal top-down styring, ungt team og et godt socialt fællesskab.

Vil du være en del af et vores ambitiøse hold og bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling, så send din ansøgning fra hjemmesiden www.howtowin.dk/jobportal/.

Du er velkommen til at ringe til Kim Holst, HowToWin, på 23 40 91 03 eller landinspektør Henrik Birch-Præst på 23 32 22 21, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Alle ansøgninger vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Kim Holst
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf.: +45 70 60 50 22
Tlf.: +45 23 40 91 03
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt