Demo

AFSÆTNING AF BYGNINGER OG ANLÆG

Hos Bjørn Christiansen Landinspektører udfører vi afsætninger af alle typer bygninger m.v. og til alle projekter; lige fra ruchebanerne i Djurs Sommerland, cykelstien under Randers Bro, støjskærmene langs motorvejen ved Randers, omfartsvejen syd om Års, biogasanlægget ved Aarhus Nord og til de nye anlæg i Randers Regnskov.

Vi udfører typisk en afsætning af nybyggeri, tilbygninger og garager med søm på galger. Det giver stor præcision med hensyn til bygningens kommende beliggenhed, og snorene på sømmene er lige til at grave og støbe efter. Hvis skelpælene på grunden mangler, kan det være en fordel at få dem retableret når vi er i gang, da vi alligevel ofte skal have styr på skellet for at kunne sætte bygningen af.

I forbindelse med vores afsætninger af bygninger og anlæg m.v., foretager vi kontrolopmåling og udarbejder indenfor 24 timer afsætningsplaner til bygherre, rådgivere og myndigheder. Vi udarbejder IBS-attest (Identitets- Byggelinie & Servituterklæring), hvis der er krav om det i byggetilladelsen eller hvis bygherren ønsker det. Sammen med afsætningsplanerne bekræfter IBS-attesten, at alle relevante love og bestemmelser er overholdt.

Har du brug for rådgivning om regler i forhold til dit byggeri, før du går i gang, så er vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Eksempel på afsætningsrids for større byggeri 

Eksempel på afsætningsrids for almindeligt parcelhus