Vores Værdier

Opmåling og rådgivning siden 1901

Firmaet har skiftet navn et par gange, men har siden 1940 anvendt navnet Bjørn Christiansen. I dag holder vi fast i navnet for at signalere kontinuitet og tradition samt i respekt for en højt agtet landinspektør, der virkede som indehaver af firmaet i perioden 1940 til 1981. Bjørn Christiansen er et forbillede for os alle, og hans person bliver stadig husket af mange af vore trofaste kunder.

Bjørn Christiansen Landinspektører er medlem af Landinspektørforeningen og forsikret ved Landinspektørernes Gensidige Erhvervsansvarsforsikring. Landinspektører hos Bjørn Christiansen Landinspektører har opnået dansk beskikkelse til at udføre matrikulært arbejde. Beskikkelsen er givet af Geodatastyrelsen.

Vores værdier

Hos Landbjørn har vi i mange år værnet om den kultur, som gennemsyrer vores virksomhed. Begreber som Kommunikation, Oplevelser, Respekt og Teamånd er afgørende for, at vi kan give vores mange gode kunder lige netop den service og kvalificerede rådgivning, som kendetegner os, og som vi konstant stræber efter. 

Det vil vi gerne gøre i mange år fremover, og vi har derfor synliggjort og kogt vores værdier sammen til ordet KORT. Udover at være en simpel sammenskrivning af de nævnte begreber, rammer det i sig selv også plet for vores landinspektørfirma. Vi elsker planer og KORT, vi laver og bruger KORT, vores behandlingstid er KORT, og vejen mellem kunderne og Landbjørn er KORT. Det kan ikke være mere oplagt