Brancher

Vi hjælper typisk rådgivere og deres kunder med:

Private

Er du ejer eller har tilknytning til et grundstykke, en bolig, en ejerlejlighed eller et sommerhus, så betyder du noget for os.

Erhverv

Hos Bjørn Christiansen Landinspektører arbejder vi for virksomheder i forbindelse med udvidelser, afklaring af skel, sikring af rettigheder mv.

Professionel rådgiver

Hos Bjørn Christiansen Landinspektører råder vi over specialviden indenfor matrikel- og ejendomsforhold, teknisk måling, 3D-overflader, tinglysning, planlægning, BBR-arealer, processen i et byggeprojekt og langt mere.

 

Entreprenør

Hos Bjørn Christiansen Landinspektører sætter vi os ind i de udfordringer og arbejdsgange, som entreprenørerne arbejder under.

Landmand

Hos Bjørn Christiansen Landinspektører er en af vores største kundegrupper landmændene. I er som landmænd dybt afhængige af jeres landbrugsjord og jeres driftsbygninger, hvilket vi har forståelse for

Ejendomsudvikler

Vi hjælper med alt lige fra den nyopstartede udvikler med 2-3 lejligheder til den etablerede professionelle udvikler, som opfører over 100 boliger ad gangen.

Forsyningsvirksomhed

Vi er hos Bjørn Christiansen Landinspektører bevidste om vigtigheden i nøjagtig opmåling og kortlægning af forsyningsledninger og anlæg.

Offentlig myndighed

Bjørn Christiansen Landinspektører tilbyder kommuner, stat, styrelser og øvrige offentlige myndigheder bistand og rådgivning inden for en lang række landinspektørfaglige ydelser.