Karriere hos Bjørn Christiansen Landinspektører

Arbejdsmiljø

Hos Bjørn Christiansen Landinspektører værner vi om det gode arbejdsmiljø. Som en del af Landbjørn-familien kommer du til at spille en afgørende rolle med hensyn til at hjælpe vores kunder med de rette løsninger. Du bliver ambassadør for vores fag, og du får en stor grad af frihed til at skabe dine egne relationer til kunder og samarbejdspartnere. Vi skaber ikke kun forandring. Vi gør en forskel!

Vi går meget op i vores medarbejderes trivsel, og gør en stor indsats for at udvikle alles kompetencer bedst muligt. Du kan læse meget mere om vores tiltag for at skabe et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere i sammenhæng med FN’s 3. Verdensmål: Sundhed og Trivsel.

Arbejdsmiljø hos Landbjørn landinspektørfirma
Hvem kan måle min jord op?

Skolepraktik

Hvert år tilbyder vi også folkeskoleelver i praktikforløb. Her bliver du en del af det daglige arbejde i et dynamisk team bestående af landinspektører, kort- og landmålingsteknikere og kontorpersonale, hvor arbejdsopgaverne er varierende og i forskellig skala. Du vil derfor blive involveret i mange processer og projekter. 

Du vil typisk få kendskab til forberedelse af data, måling i marken og få lov til at tegne på dit eget projekt. Der vil være plads til, at du kan sætte dit præg på projekterne, mens du får faglig sparring til dine idéer og overvejelser. Hos os står du aldrig alene – vi støtter og vejleder dig igennem hele praktikken. 

Lyder ovenstående som noget for dig, så send gerne en ansøgning til vores mail: info@landbjorn.dk eller kontakt os nedenfor.

Praktik Kort- og landmålingstekniker

Tidligere har vi haft nu fastansatte Jørgen i praktik hos os i forbindelse med sin uddannelse. Han fortæller om sin praktik hos Bjørn Christiansen Landinspektører: 

“Jeg har meget tit dage, hvor jeg er helt høj, når jeg kommer hjem fra arbejde. Det er blandt andet fordi, at opgaverne er så spændende og udfordrende.” 

Om Landbjørn som praktiksted siger Jørgen:
“Landbjørn er et fantastisk ‘varmt’ sted at være i praktik. Alle har været så gode til at tage imod mig. Jeg føler virkelig, at jeg allerede er en del af flokken. Der er så mange nye ting i det her, men der er altid en hjælpende hånd, hvis jeg spørger. Tak for det.”

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for en praktikperiode hos os? Send gerne en ansøgning på mail: info@landbjorn.dk eller kontakt os endelig – så tager vi en uformel snak.

Hvor højt må man bygge i skel?