Entreprenør

Hos Bjørn Christiansen Landinspektører sætter vi os ind i de udfordringer og arbejdsgange, som entreprenørerne arbejder under.

Bindeled i byggeprocessen

Vi kender forskel på sokkelmål, murmål og modullinjer, og vi sætter en ære i at afsætte præcis det, som entreprenøren ønsker – og i den rigtige kote. Vi går højt op i kvalitet, og det er afgørende for os, at vores arbejde er let at bruge for graveføreren, støberen, mureren, elementmontøren, smeden, tømreren eller andre, der har brug for os for at komme videre. Hos Bjørn Christiansen Landinspektører arbejder landmålerne selvstændigt, og de kender projekterne detaljeret. Derfor kan du altid forvente kvalificerede svar fra vores landmåler på byggepladsen.

Vi er klar over, at tiden er afgørende for en velkørende byggeproces. Derfor kan du altid få fat i os, og vi vil gøre vores ypperste for at ramme jeres tidsplan. I de større projekter har vi en landinspektør og en eller flere landmålere tilknyttet. Det giver os fleksibilitet, og det betyder, at vi hurtigt kan stå på pladsen, hvis det er nødvendigt, så vores kunder kan komme videre.

Vi er bindeleddet mellem ingeniører og arkitekt på tegnestuen, og jer entreprenører på byggepladsen.

Vi hjælper typisk entreprenører med: