Ledningsregistrering

Opmåling og LER-håndtering

Opgaven med at holde styr på de mange ledninger under jorden er vigtig. Det er helt afgørende for den fremtidige sikring og planlægning at kende ledningsnettets nøjagtige sammenhæng og beliggenhed. Bjørn Christiansen Landinspektører foretager opmåling af både nye og gamle ledninger, og samtidig sikres muligheden for effektiv ajourføring af eksisterende registreringer i forbindelse med f.eks. omlægninger. Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp til ledningsregistrering.

Vi kan måle og gemme dataene i 2D eller 3D efter ønske og give dataene videre til ledningsejerens eventuelle egen videre forarbejdning og anvendelse i CAD- og GIS- miljøer.

Vores erfarne medarbejdere i ledningsregistrering m.v., hjælper også gerne med digitalisering af eksisterende analoge kortoplysninger. Det er typisk en opgave, vi løser for mange vandværker. 

Vi samarbejder med leverandører af LER-besvarelser, som kan håndtere de nye krav til LER 2.0. Vi kan dermed lave en samlet løsning hvor al LER-håndtering, lige fra opmåling af nye ledninger til besvarelse af graveforespørgsler håndteres af os, til konkurrencedygtige priser.