Sundhed og trivsel

Sundhed og trivsel giver glade Landbjørne

Sundhed og trivsel er to essentielle ord for både FN’s verdensmål og Landbjørns arbejdsmiljø. Vi går op i vores medarbejderes sundhed og trivsel gennem forskellige tiltag. Blandt andet har vi dagligt 5-10 minutters fællestræning, som fremmer det sociale fællesskab, men som også gavner både krop og sind. Derudover har vi frugtordning og diverse sociale arrangementer – blandt andet padelturnering, sommerhustur og julefrokost. 

Hvert fjerde år er vi på studietur til udlandet, som styrker sammenhold og fællesskab. Billedet til højre er fra vores seneste studietur i september 2022, hvor turen gik til Berlin. Her var vi med på forskellige byggepladser, på byvandring, og ellers blev den tyske hovedstad nydt i stor stil med gode kollegaer. Foruden Berlin, er firma- og studieturen i tidligere år både gået til Sankt Petersborg, Barcelona og Lissabon – vi glæder os allerede til den næste tur!

 

Landinspektører på arbejde
Landinspektører på studietur i BerlinHos Bjørn Christiansen Landinspektører værner vi meget om vores medarbejdere. Gennem jævnlige medarbejdersamtaler sikrer vi alle i vores team personlig udvikling. I samarbejde med hver enkelt medarbejder, sætter vi vi mål og delmål, som løbende bliver opdateret og udviklet. Vi tilbyder altså vores medarbejdere både personlig og faglig udvikling.

Vi har altså fokus på sociale elementer, hvilket også stemmer overens med ESG-nøgletal. Her bidrager gode, sociale forhold til et sundt og sikkert arbejdsmiljø, hvor de nødvendige ressourcer, i form af tid og økonomi, er med til at sikre det rette udstyr og arbejdsmiljø. 

FN's Verdensmål og ESG-nøgletal

Hos Bjørn Christiansen Landinspektører går vi op i en bæredygtig udvikling

FN Verdensmål #4

Kvalitetsuddannelse

 

 

 

FN Verdensmål #5

Ligestilling mellem kønnene 

 

 

FN Verdensmål #11

Bæredygtige byer og lokalsamfund

 

 

 

FN Verdensmål #12

Ansvarligt forbrug og produktion