Ansvarligt forbrug og produktion

Ressourcer til forbrug skal reduceres

Hos Bjørn Christiansen Landinspektører deltager vi aktivt i at løfte fællesansvaret for at minimere vores forbrug og ressourcer. Vi har blandt andet skiftet alt belysning på kontoret ud med bæredygtige LED-lys, hvilket har sparret os for næsten 44% på vores strømforbrug. Vi har også sat film på alle vinduerne i vores moderne kontorbygning, hvilket reducerer op til 61% varmeindfald gennem ruderne – vi behøver derfor sjældent at bruge ressourcer til nedkøling af kontoret om sommeren. 

Vi skal passe på den Jord, vi går rundt på, og det gør vi ved at reducere vores forbrug. Det gør vi blandt andet på vores hovedkontor i Randers, hvor vi har fokus på at sparre på vand, varme, strøm mm.. Derudover forsøger vi at nedsætte vores benzin- og dieselforbrug i virksomhedens biler – vores nyeste bil er en hybridbil, hvor vi i byer kan køre udelukkende på strøm. ‘Elbjørnen’ kan du se på billedet. Også når det kommer til de materialer, vi bruger, når vi for eksempel afsætter skel, forsøger vi at reducere mest muligt, således vores klimaaftryk minimeres. 

Det stemmer overens med ESG-nøgletal, hvor vi måler på vores brændstof til firmabiler, varme og vand som også bliver registreret i Erhvervsstyrelsens Klimakompas. Derudover leveres vores el mærket med ét blad fra ombudsmandens mærkeordning, hvilket indikerer, at strømmen er baseret på 100% vedvarende energi.

Bjørn Christiansen Landinspektører foran rutsjebane i Djurs Sommerland

FN's Verdensmål og ESG-nøgletal

Hos Bjørn Christiansen Landinspektører går vi op i en bæredygtig udvikling

FN Verdensmål #3

Sundhed og trivsel

 

 

 

FN Verdensmål #4

Kvalitetsuddannelse

 

 

 

FN Verdensmål #5

Ligestilling mellem kønnene 

 

 

FN Verdensmål #11

Bæredygtige byer og lokalsamfund